VOĽBY 2022: Volebná diskusia kandidátov na primátora

VOĽBY 2022: Volebná diskusia kandidátov na primátora

Galéria

Volebná diskusia kandidátov na primátora mesta Sereď

DKAFFE (bývalý New York)

Pondelok 24.10. vstup od 18:00, beseda od 19:00

O menej ako dva týždne sa uskutočnia komunálne voľby, v ktorých si budeme opäť po štyroch rokoch voliť primátorov/starostov a poslancov mestských či obecných zastupiteľstiev.

Teraz vám portál Seredsity.sk prináša volebnú diskusiu všetkých štyroch kandidátov, na ktorej budete mať možnosť oboznámiť sa s ich programom, ako aj položiť im otázky, ktoré vás zaujímajú.

Diskusia s kandidátmi na primátora Serede sa uskutoční o necelý týždeň, v pondelok 24. októbra 2022. Miestom konania bude kaviareň DK Caffe, ktorú nájdete v priestoroch bývalého podniku New York.

Počet miest na sedenie je obmedzený na cca 120 miest, ktoré si záujemcovia musia zarezervovať. V prípade naplnenia kapacity je možné využiť aj bar DK Caffe, ktorý ponúka priestor pre 40 osôb. Nemusíte sa obávať, že by vám v tomto priestore uniklo niečo z diskusie, nakoľko akcia bude dostatočne ozvučená.

V rezervačnom systéme si môžete rezervovať online miesta na sedenie a s touto rezerváciou prísť na besedu, alebo si dať vytlačiť vstupenku v pokladni kina NOVA /utorok-nedeľa/. Tento systém využívame iba z toho dôvodu, aby sme vedeli zaručiť miesto na sedenie všetkým, ktorý si svoju účasť zarezervujú.

Ak sa v tomto čase neviete diskusie zúčastniť, tak vedzte, že bude na druhý deň uverejnený celý záznam diskusie na našom webe Seredsity.sk a budete si ju tak môcť vychutnať z pohodlia vášho domova.

Priebeh diskusie

18.00 hod. – otvorenie DK Caffe pre návštevníkov diskusie

19.00 – 21.00 hod. – volebná diskusia + otázky z publika

21.00 – 22.00 hod. – voľná diskusia, občerstvenie v DK Caffe

Dĺžka podujatia: 240 minút
Rok výroby: 2022
Dátum lokálnej premiéry: 24. október 2022

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.

Zostaň informovaný o našich novinkách

Prihlás sa do nášho newslettra a budeme ti zasielať novinky priamo na e-mail.