Smejko a Tanculienka - Všetko najlepšie!

Smejko a Tanculienka - Všetko najlepšie!

Galéria

5. výročie Smejko a Tanculienka: Všetko najlepšie!

Piate výročie populárnej dvojice Smejko a Tanculienka oslávime najväčšími rozprávkovými a tanečnými hitmi. Pred hladným vlkom zachránime Kozliatka aj Medvedíka. Zase priletí náš večne sa opakujúci Papagáj. Nových chrobáčikov vychováme s pesničkou Nonono tytyty a potešíme známou Hlava ramená. Rozcvičíme Pecivála a vystrašíme Babu Jagu. A možno aj Klbko pôjde do sveta a stretne Hrušku zelenú.Naučíme sa maľovať so Sestričkami farbičkami. Spoznáme nový tanec Šlapy Šlapy. Budeme si dávať pozor pred neokrôchancom Gundžulundžu. Samozrejme poriadne to roztočíme na nový tanečný hit Rozprávkový svet a zatancujeme si aj na overené pecky ako Máme tu leto, Ahoj, ahoj! aPápá. Nebudú chýbať motýlik Huncúlik, pán Lalalá a macko Duško. Smejko a Tanculienka vás v novej sezóne privítajú s novým žiarivým svietením, veľkolepou scénou a úplne novým nadupaným predstavením s najväčšími hitmi: Všetko najlepšie. Tešíme sa na vás.

Predstavenie je vhodné pre všetkých od 2 rokov.

Ako bonus k zakúpeným štyrom lístkom dostanete voucher na získanie DVD Naživo Hip hip hurá! so záznamom z minuloročného predstavenia, pred vstupom do sály úplne zadarmo!

ZŤP dieťa do 15rokov bude mať po zakúpení vstupenky a predložení ZŤP preukazu na vstupe pred akciou 50% zľavu z ceny vstupenky.

Predstavenie trvá približne 60 minút, po ktorom nasleduje spoločné fotenie so Smejkom a Tanculienkou.

Dĺžka podujatia: 60 minút
Rok výroby: 2019
Dátum lokálnej premiéry: 8. október 2019

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.

Zostaň informovaný o našich novinkách

Prihlás sa do nášho newslettra a budeme ti zasielať novinky priamo na e-mail.