Spolu bez bariér 2022

Spolu bez bariér 2022

Galéria

Pomoc hendikepovaným deťom v Seredi.

Srdečne Vás pozývame na ďalší ročník Charitatívneho koncertu SPOLU BEZ BARIÉR, ktoré organizuje občianske združenie NIKOLKA na pomoc hendikepovaným deťom v Seredi.

‼️Opäť sme pripravili pestrý program,kde si každý návštevník príde na svoje.

????????????Detičky sa zabavia a zatancujú s Kamarátmi z Trinity, zaspievame si známe šlágre so skvelou Gizkou Oňovou a zábavu rozprúdi aj Kmeťoband. Ale to nie je všetko! Zopár horúcich tanečných krokov si dáme aj so známym tanečníkom a choreografom Máriom Lopézom a jeho dance company s krásnymi tanečnicami.

????????????????Energiu sa však aj doplníme, a to pri obľúbenej súťaži o naj koláčik s porotkyňou Tinkou z Tinkine recepty. Máte možnosť vyhrať krásne ceny.

‼️Pozor!???????? Aj tento rok sme pre vás pripravili bohatú tombolu s cenami v sume 3000eur!!!

Takže sa určite oplatí prísť. ????????????

Okrem toho si budete môcť kúpiť občerstvenie a pripravíme aj malé vianočné trhy s možnosťou zakúpenia milých darčekov ore vašich blízkych.????????????

To najdôležitejšie je však DOBRÝ SKUTOK - VAŠA POMOC hendikepovaným deťom, pretože výťažok z koncertu ide práve im ????❤️

Tešíme sa na Vás!

???????????? predpredaj vstupeniek na tel.č. 0907898228???????????? cena vstupného 10eur/osobu. ZŤP osoba má vstup zadarmo.

Dĺžka podujatia: 180 minút
Rok výroby: 2022
Dátum svetovej premiéry: 12. december 2022

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.

Zostaň informovaný o našich novinkách

Prihlás sa do nášho newslettra a budeme ti zasielať novinky priamo na e-mail.