Show Ivana Mládka so skupinou Banjo Band

Show Ivana Mládka so skupinou Banjo Band

Galéria

Chcete na chvíľu zabudnúť na politiku,dlhy,doktorov,neveru partnera či potláčanie ľudských práv v Gabune ?????

BANJO BAND IVANA MLÁDKA Vám k tomu pomôže.

Poďte na hudobno-zábavnú show, v ktorej okrem Ivana MLÁDKA a je hudobníkov vystupujú aj spievajúci komici – Lenka “Kalamity Jane” Šindelářová, Lenka Plačková a Jan Mrázek.

Od jednotlivých členov Banjo Bandu sa dozviete ako sa svojpomocne zbaviť problémov s prostatou, ako prekonať record v behu na lyžiach so zlomenou nohou, ako docieliť aby sa sedem milliárd ľudí vošlo do Prahy, ako docieliť správnej teploty materského mlieka a dokonca aj to ako úsporne popravovať na elektrickom kresle bez elektrického prúdu Tešime sa na Vaše rozosmiate tváre !!!

20. marec 2015 o 19.00 h, Divadelná sála DK Sereď

cena vstupenky : 12,- €

Zdravíme všechny naše příznivce na Slovenku a rádi bychom je pozvali na některé z našich vystoupení v březnu tohoto roku. Na slovenské klubovo- divadelní turné, které proběhne od 16. do 26.3., přijede Banjo-Band i se svými zpívajícími komiky Lenkou Plačkovou, Lenkou Šiindelářovou a Janem Mrázkem. Těšime se na vás a věřǐme, že i vy se těšite na naše známé i méně známé písničky, humorné historky a anekdoty. Na viděnou i na slyšenou se těší váš Ivan Mládek

Dĺžka podujatia: 90 minút
Rok výroby: 2015
Dátum lokálnej premiéry: 20. marec 2015
Dátum svetovej premiéry: 20. marec 2015

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.

Zostaň informovaný o našich novinkách

Prihlás sa do nášho newslettra a budeme ti zasielať novinky priamo na e-mail.