In Castle / Whitesnake

In Castle / Whitesnake

Galéria

Legendárna rock'n'rollová kapela WHITESNAKE zavíta na Slovensko 5. júla 2019

Hudobné podujatia v Seredi IN CASTLE pokračujú aj v roku 2019. Organizátori Agentúra KVAS a DK Sereď pozvali do Zámockého parku a Amfiteátra Sereď britskú skupinu WHITESNAKE!

Legendárna rock'n'rollová kapela WHITESNAKE zavíta na Slovensko 5. júla 2019.

Skupina založená spevákom skupiny Deep Purple Davidom Coverdalom v týchto dňoch na svojej stránke zverejňuje prvé dátumy koncertov budúcoročného „Flesh & Blood“ turné. Medzi svetovými zastávkami sa tentokrát nachádza aj Slovensko.

Pozývame vás na strhujúci koncert WHITESNAKE plný nových skladieb z trinásteho štúdiového albumu nazvaného „Flesh & Blood“, ktorý vyjde začiatkom roku 2019, a tiež overených hitov ako napríklad Here I Go Again, Is This Love či Still Of The Night.

„Veľmi sa tešíme, ze zahráme na IN CASTLE v Seredi na Slovensku v roku 2019. Spolu s vami, našimi fanúšikmi, si pripomenieme tohtoročné 40-te výročie kapely Whitesnake, viac ako 4 dekády plazej zábavy. Ďakujeme všetkým fanúšikom, za zážitky a stretnutia. Za tie roky sú vás milióny a my sme poctení...pozývame vás na náš koncert,“ odkazuje fanúšikom spevák David Coverdale.

WHITESNAKE zahrá v zložení: David Coverdale – spev, Reb Beach – gitary, Joel Hoekstra – gitary, Michael Devin – basgitara, Tommy Aldridge – bicie, Michele Luppi – klávesy.

IN CASTLE 2019

WHITESNAKE (UK)

5.7.2019, 20:00 hod.

Zámocký park a Amfiteáter Sereď

PREDPREDAJ VSTUPENIEK V POKLADNI KINA NOVA

Prvých 50 kusov 19 eur, potom 24 eur, od 20.12.2018 cena 29 eur

Dĺžka podujatia: 90 minút
Rok výroby: 2019
Dátum lokálnej premiéry: 5. júl 2019
Dátum svetovej premiéry: 5. júl 2019

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.

Zostaň informovaný o našich novinkách

Prihlás sa do nášho newslettra a budeme ti zasielať novinky priamo na e-mail.