Avatar fest 2018

Avatar fest 2018

Už piaty AVATAR FEST - festival jógy, hudby duše a zdravého živottného štýlu.

Už piaty krát usporadúvame úspešný festival Jógy - Hudby duše a Zdravia v Seredskom dome kultúry. Znovu čaká na vás mnoho jógových cvičení, meditácií, prednášok o bylinkách, správnom dýchaní, zdravom varení, ajurvéde, partnerskom žití, slovanských tradíciách, a všetkom, čo so zdravím súvisí (feng šuei, Atlantída, soľné kryštály, detoxikácia, otužovanie, liečenie karmy, problematika čakier a energetizmu človeka, aura a jej porozumenie s ohľadom na to, čo nám hovorí, a mnoho, mnoho ďaľších). Popri tom kopec krásnej a liečivej hudby, bubnovačiek, krásnych jemných spevov príjemných a relaxačných tónov. Vrcholom festivalu bude vystúpenie svetoznámej spirituálnej speváčky - Giita Rani v divadelnej sále DK (lístky si treba kúpiť samostatne na www.ticketportal.sk alebo v deň festivalu pri kase.

Súčasťou festivalu je aj bohatý AVATAR trh, s mnohými EZO - EKO - ETHNO - BIO .- HAND MADE stánkami. Úžasnú atmosféru dotvárajú čajovníci z čajovne SURYA a Dobromilka s jej VEGE tímom a rozprávkovo dobrý jedlom.

Na festivale sa dajú zakúpiť v bohatej ponuke tibetské misy, jógové pomôcky, drevené malé aj veľké pyramídy, vydymovadlá, očistné sviečky, liečivé bylinky, kvalitný domáci med, panenský olivový olej priamo z farmy, domáca špalda, rôzne minerály a drahé kamene, prírodná kozmetika, ročne robené šperky, tibetské deky a šatky, indické plachty, maly, budhistické sošky, orgonity, veľa zimného a uni ETHNO oblečenia, zdravé a liečivé doplnky výživy.

K dispozícii je AURA foto s numerologickým výkladom, veštenie, výklad kariet, masáže, terapeutické a výživové poradenstvo, módna prehliadka kolekcie pre zdravý pohyb a cvičenie a ešte o veľa viac. No jednoducho je sa na čo tešiť.

17. a 18. novembra v Dome kultúry Sereď

Predpredaj vstupeniek v kine NOVA

Dĺžka podujatia: 540 minút
Rok výroby: 2018
Dátum lokálnej premiéry: 17. november 2018

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.

Zostaň informovaný o našich novinkách

Prihlás sa do nášho newslettra a budeme ti zasielať novinky priamo na e-mail.