Baby band - Fíha Tralala

Baby band - Fíha Tralala

Galéria

Občianske združenie NIKOLKA Vás srdečne pozýva 15.4. o 16.00 do Estrádnej sály Domu kultúry Sereď na charitatívne detské predstavenie skupiny BABY BAND. Myšky z knižky vystúpia s pesničkami Fíha tralala a aj so svojou tvorbou pre deti.Vstupné je 7eur. Zťp s 1 doprovodom majú vstupné zdarma. Výťažok pôjde na rehabilitácie a liečbu hendikepovanej Nikolky Polákovej. Tešíme sa na vás :-)

Účinkujú:

Andrea Gabrišová (spev) - Muzikálová speváčka, ktorá pôsobí v najvýznamnejších pražských muzikáloch Fantóm Opery (ako Meg), Rómeo a Júlia (ako Júlia), atď.

Kristína Mackovčáková (spev) - Bábkoherečka, herečka a speváčka, ktorá okrem projektu FÍHA tralala pôsobí aj v programoch Milana Markoviča alebo detskej relácii Klbko.

Romana Orlická (spev) - Je súčasťou významných muzikálov ako napr. Cats - Mačky (Nová scéna Bratislava), Jesus Christ Superstar (Ján Ďurovčík) a ďalších.

Zuzana Mészarosová (spev) - Herečka a speváčka, účinkujúca vo viacerých muzikáloch Jána Ďurovčíka a v divadle Nová scéna v Bratislave.

Adam Hudec (basa) - Skladateľ a basgitarista skupiny Groove Hub, ktorá získala viacero hudobných ocenení.

Branislav Jelen (bicie) - Má za sebou hranie s významnými skupinami a interprétmi ako napr. Zuzana Smatanová, Mária Čírova, Credo, Metelica atď.

Peter Papp (klávesy) - Spolupracoval napr. s Petrom Nagyom a ďalšími spevákmi a kapelami.

Jakub Tvrdík (klávesy) - Člen kapiel Billy Barman, Lovely pimps atď.

Dĺžka podujatia: 60 minút
Rok výroby: 2018
Dátum lokálnej premiéry: 15. apríl 2018
Dátum svetovej premiéry: 15. apríl 2018

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.

Zostaň informovaný o našich novinkách

Prihlás sa do nášho newslettra a budeme ti zasielať novinky priamo na e-mail.