In Castle / Kandráčovci

In Castle / Kandráčovci

Galéria

Kandráčovci

31. mája 2018, 20:00 hod

Amfiteáter, Sereď

Letný projekt IN CASTLE prináša koncerty a ďalšie kultúrne podujatia do Amfiteátra a Zámockého parku mesta Sereď.

Druhým zverejneným menom v programe, a zároveň otváracím koncertom sezóny, sú strhujúci Kandráčovci, majstri ľudovej melodiky.

Obľúbení Kandráčovci odohrajú v Seredi exkluzívny koncert vo veľkolepej zostave. Vonku, pod hviezdami, ponúknu 90 minút svojich najväčších hitov v jedinečnom prevedení.

Hosťami programu budú saxofonista Adrián Harvan so svojím bandom, ukrajinský spevácky zbor Liberi band a speváčky Monika Kandráčová a Anna Poráčová.

Repertoár tohto telesa je zložený z melódií rôznych kútov Slovenska, so silným akcentom na východoslovenskú, ale i ukrajinskú, rusínsku, či poľskú pieseň. V poslednej dobe do svojho repertoáru Kandráčovci vkladajú hlavne autorské piesne. Práve tie sa tešia u poslucháčov a divákov najväčšej obľube.

Otvárací koncert projektu IN CASTLE pod taktovkou Kandráčovcov a hostí sa uskutoční vo štvrtok 31. mája 2018 od 20:00 hod.

V Zámockom parku i v Amfiteátri sa nachádza približne tisíc miest na voľné sedenie a plocha na státie. V areáli sa budú nachádzať stánky s občerstvením (nápoje aj jedlo). Parkovanie je možné na ploche s kapacitou 400 miest blízko areálu. Koncert sa bude konať aj v prípade menej priaznivého počasia okrem počasia ohrozujúceho životy návštevníkov.

Predpredaj:

Prvých 500 vstupeniek 13 €

Ďalších 500 vstupeniek 15 €

Následne 17 €

Cena na mieste 20€

Dĺžka podujatia: 120 minút
Dátum lokálnej premiéry: 31. máj 2018
Dátum svetovej premiéry: 31. máj 2018

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.

Zostaň informovaný o našich novinkách

Prihlás sa do nášho newslettra a budeme ti zasielať novinky priamo na e-mail.