Prem Avatar Fest jeseň 2017

Prem Avatar Fest jeseň 2017

Galéria

17. a 18. novembra 2017, v Dome Kultúry Sereď, už po tretí krát úspešný festival jógy, ezoteriky a zdravého životného štýlu. Nádherné stretnutia, kopec zaujímavých prednášok, skvelej hudby, cvičenia, zdravého a chutného jedla a v neposlednom rade množstvo príležitostí na nákup zaujímavých vianočných ETHNO – EZO – BIO – EKO a HAND MADE darčekov ♥

Zo zatiaľ potvrdeného programu:

JÓGOVÉ CVIČENIA A MEDITÁCIE:

JOGA s FREDYM – Fredy Aiysi príde opäť predstaviť svoje umenie a bude viesť jeho typickú jógovú “hodinu” (tak jeden a pol až dve), kde si pri krásnej hudbe prídu na svoje tak začiatočníci, ako aj pokročilí… (18.11. – 15,00 hod.)

INSPIRIT JOGA s Vierkou Aiysi – Vierkyna jemnosť, mladosť a harmónia prejavená v jógovo tanečných praktikách aj s prekvapením. Vierkyna jógová hodinka bude patriť k ozdobe našeho festivalu (17.11. – 16,30 hod.)

BABAJI SURYA NAMASKAR kurz – Babaji surya namaskar je modlitba vďačnosti v pohybe, ktorá kombinuje vďačnosť a uvedomovanie si Boha s prastarými jogovými pozíciami. Jednoduché cvičenie len 5 – 10 kôl denne môže poskytnúť rovnaký úžitok ako 45 minútové cvičenie hatha jogy, a pomôže vám vybudovať si silu, pozitívny tok energie a jasnú myseľ. Tento kurz potrvá asi 3 hodiny. Štandartne bol spoplatnený čistkou 45,- €, pre návštevníkov festivalu bude GRATIS.

SIMPLY MEDITATION – je nástroj, ktorý vám pomôže upokojiť myseľ, rozvinúť si vnútornú rovnováhu a prežívať viac lásky vo vašom každodennom živote a vzťahoch. Tieto jednoduché techniky sú skvelé pre začiatočníkov a každého, kto žije v neustálom strese. Môže priniesť pozitívne výsledky už pri 5 – 15 minútach cvičenia denne (prednáška s ochutnávkovou ukážkou)

OM CHANTING – OM Chanting je bezplatná skupinová technika, ktorá používa transformačnú silu zvuku ÓM na aktiváciu samoliečiaceho potenciálu účastníkov. Táto technika transformuje negativitu na pozitívnu energiu, podporuje Matku Zem a fyzický, emocionálny a duchovný prospech všetkých

zúčastnených. Na festivale budete mať túto výnimočnú techniku možnosť zažiť počas obi dvoch dní.

ATMA KRIYA YOGA – vám pomáha vytvoriť si osobný vzťah s Bohom, privedením vedomého vnímania duše do každej vašej činnosti. Prinesie vám viac lásky, radosti a prepojenia so samotným životom. Milosť šaktipátu vám pomôže spáliť karmu, očistiť telo a myseľ, aby ste mohli napredovať na vašej duchovnej ceste. (prednáška s ochutnávkovou ukážkou)

Meditácia smiechom – veľmi účinná, jednoduchá meditácia založená na princípe smiechu

máme pre Vás pripravené ukážkové hodiny z Power jógy, Hatha jógy, Aštanga jógy a ďaľších oblastí asánových cvičení so skúsenými jógovými lektorkami z celého Slovenska.

LIEČIVÉ ZVUKY, HUDOBNÉ VYSTÚPENIA a BUBNOVAČKY:

Piatok 17.11.2017

12,00 – 13,30 Liečivý koncert SOLFEGGIHO tónov (Divadelná sála DK)

Tieto frekvencie pochádzajú z veľmi starej hudobnej stupnice používanej v starovekej hudbe,

náboženských spevoch a obradoch. Zvláštne tóny a frekvencie majú obrovskú duchovnú a liečivú

silu. Prenikajú hlboko do podvedomia a výrazne podporujú liečenie a transformáciu, ale aj

regeneráciou poškodenej DNA. Jedna z Solfeggio frekvencií 528 Hz je známa

ako “528 Miracle”, pretože má pozoruhodnú schopnosť liečiť a opravovať poškodenú DNA v tele a

je to presne tá frekvencia, ktorá bola použitá genetikmi pri biochemických procesoch. Počúvanie

týchto tónov môže viesť k:

1. UT queant laxis – 396 Hz – oslobodeniu od viny a strachu

2. REsonare fibris – 417 Hz – anulovaniu minulých situácií a pomoci pri vytváraní pozitívnych

zmien

3. MIra gestorum – 528 Hz – transformácii, robeniu zázrakov a oprave poškodenej DNA

4. FAmuli tuorum – 639 Hz – vytváraniu spojení a rozvíjaniu vzťahov

5. SOLve polluti – 741 Hz – prebúdzaniu intuície

6. LAbii reatum – 852 Hz – navráteniu k duchovnej podstate

14 – 15,30 KIRTAN AJURVEDIC SESSION – multiinštrumentálna speváčka Kirtanu zahrá a zaspieva na harmóniu niekoľko nádherných skladieb za doprovodu perkusií, bubnov, vokalistiek… Môžete sa všetci pridať. (Hlavná sála so stánkami)

16,00 – 17,30 HUDBA DÚHY (CZ) – posvátné písne Matce Zemi a Otci Nebes… (hrá a spieva Eva Jelenova s doprovodom)

18,00 hod. Interaktívna Bubnovacia show kapely DHANYAVAD – skvelý profíci zahrajú, vtiahnu a rozvibrujú všetkcýh prítomných. Dá sa pridať s akýmkoľvek prineneseným nástrojom… (Hlavná sála so stánkami)

OM CHANTING – OM Chanting je starobilá skupinová liečebná technika, ktorá používa transformačnú silu zvuku ÓM na aktiváciu samoliečiaceho potenciálu účastníkov. Táto technika transformuje negativitu na pozitívnu energiu, podporuje Matku Zem a fyzický, emocionálny a duchovný prospech všetkých

zúčastnených.

Sobota 18.11.2017

12,00 – 13,30 KIRTAN of BHAKTI MUSIC – zažite dotyk Božskosti vo vibrácii čarovného Kirtanu v podaní jemnej divy, duly, spirituálnej speváčky Ujjvaly Denisy Urbanovej a kapely Bhakti SOUND. (Hlavná sála so stánkami)

14,00 – 15,30 Michal Kulich – spirituálny gitarový spev, mantry a živá meditačná hudba. Miško obohatí festival o pár krásnych tónov z jeho spirituálnej produkcie. Tešíme sa. (Hlavná sála so stánkami)

16,00 – 17,30 Liečivá bubnovačka v kruhu s Gabrielom – Gabriel praktikuje terapeutické bubnovačky v kruhu, kde rozdá prítomným niekoľko desiatok bubnov a spoločným rytmom vytvorí nezabudnuteľný zážitok aj pre úplných bubnovacích začiatočníkov (Hlavná sála so stánkami)

18,00 – 19,30 Terapeutický koncert Tibetských Krištáľových mís: Po veľkom úspechu z minulého podujatia znovu zaraďujeme tento vše liečiaci terapeutický zážitok. Tibetské krištáľové misy sú vyrobené z Himalájskeho kryštálu a ich neuveriteľne vysoké a intenzívne liečivé tóny už priniesli nie jeden zázrak uzdravenia. (Divadelná sála DK)

OM CHANTING – OM Chanting je starobilá skupinová liečebná technika, ktorá používa transformačnú silu zvuku ÓM na aktiváciu samoliečiaceho potenciálu účastníkov. Táto technika transformuje negativitu na pozitívnu energiu, podporuje Matku Zem a fyzický, emocionálny a duchovný prospech všetkých

zúčastnených.

PREDNÁŠKY, WORKSHOPY a PREZENTÁCIE:

Piatok 17.11.2017

RAMIVANA: známy muzikoterapeuti Rami a Ivana Vás prevedú mystickou prednáškou doplnenou ukážkami ETHNO hudobných nástrojov a alikvótnych zvukov.

KARPATSKÝ PECÚCHOVIA – Duchoslav a Weleslava – prírodné bytosti žijúce na Myjavských kopaniciach, ktorí sa venujú obnovovaniu dávnych Slovanských tradícií a žitiu v súlade s prírodou organizujú mnohé kurzy a pobyty: prírodná kuchárka (kurzy prírodného varenia), kurzy výroby píšťal, bubnov, vlastných lukov a prírodnej lukostreľby… po prvý krát zavítajú na náš festival. Ich prednášky a ukážky budú patriť k ozdobe podujatia…

14,00 hod. Ako môžeme spracovať karmu a negatívne programy uložené v našej DNA

– nové odhalenia jej tajomstiev – Mgr. Michelle Mattieligh – lektor, terapeut, kouč a publicista

Aj vy zisťujete, že vo vašom živote akosi záhadne po rodičoch opakujete práve to, čo ste neznášali, či dostatočne nespracovali a nerozumiete – prečo sa tak deje? Povieme si o karme a o tom, čo si preberáme po rodičoch už s prvou bunkou a jej programoch uložených v DNA. Odhalíme moderné objavy kvantovej fyziky o fascinujúcej kozmickej databanke informácii – o našej DNA a prezradíme si o nej zopár tajomstiev: ako ju ovládať silou vôle, verbálnymi vyjadreniami i svetlom, ale aj ako preliečiť v nej otlačené negatívne stopy – ktoré tvoria náš silný nevedomý a veľa razy neželaný magnetizmus príťažlivosti na veci, ktoré práve do života priťahovať nechceme a ako ju môžeme preprogramovať.

Prezradíme si aj niečo o aktivácii jej zvyškových časti, ktorých skúsenosti a kvality si tu chceme tiež prežiť z tých zatiaľ nepoužívaných 97 %, aby sme mohli vedome ovládať a urýchľovať svoj osobnostný rast a spracovanie záťaží našej rodovej karmy.

MEANDRA: Ako správne používať za studená lisované oleje pre upevnenie svojho zdravia.

Vlasta BlaŽena Pavlíková – Liečenie sa a zvyšovanie imunity pomocou prírodných produktov Sibírskeho zdravia.

Tibetské misy pre relasáciu, meditáciu a liečenie seba samého – ukážka použitia tibetských mís, ich história, spôsob použitia a sebaliečenie nimi…

Jarka Šmalová – prírodná bytosť nám príde predstaviť, ukázať, ponúknuť a čo to porozprávať o telových a ušných sviečkach.Ako sa dá s nimi veľmi jednoducho a rýchlo poliečiť množstvo problémov. V ponuke bude mať aj čakrové sviečky, mydielka, doma štrikované ponožky a zvonkohry.

Aura Cleaning – čistenie AURY. Ako sa starať, chrániť si a očisťovať svoje energetické telo

NEERA – prírodná detoxikačná a revitalizačná kúra pre očistu, posilnenie a úpravu hmotnosti tela

Sobota 18.11.2017

13,00 hod. – Spracovanie nášho magnetizmu príťažlivosti – ktorým si do života priťahujeme práve to, čo si neželáme – Mgr. Michelle Mattieligh – lektor, terapeut, kouč a publicista

Veronika Šibalíková – bude viesť Meditáciu pre uvoľnenie karmických blokov. DOPORUČUJEME.

PROJEKT MANTRA – je bezplatne vedený program, ktorý vám pomôže postupne si vytvoriť jednoduchú, ale mocnú prax každodenného čantovania počas 40 dní. Je ideálny pre začiatočníkov, ktorí potrebujú jednoduchý, ale účinný nástroj na upokojenie mysle, otvorenie srdca a vytvorenie si pozitívneho zvyku každodenného spájania sa s Bohom.

Ján Jas Bálint – so svojimi magickými sviečkami predstaví reprízu veľmi úspešnej prednášky z Pezinského festivalu ORBIS HARMONIAE na tému “Ukončovanie karmických vzťahov.”

MERKABA – orgonitové výrobky, terapeutické ladičky, náramky, feng shuei doplnky

Pán Ing. Matula – psychotronik s 30 ročnou praxou okrem liečivých preparátov vlastnej výroby prispeje aj prednáškou o “Liečení seba samého…”

Katka Hudecová s neodmysliteľnou sovičkou ponúkne najvšakovatejšie množstvo magických sviečok všetkcýh možných farieb, veľkostí, tvarov a účinkov ????

AMETYST Hlohovec – pani Anka nám prinesie množstvo zaujímavých vecí a predmetov zo svojej ezoterickej predajne v Hlohovci ????

Milota Krajčíková prestaví prírodnú orientálnu kozmetiku a Egyptskú hlinku.

Lucia Neštická zo šperkami, náramkami, náhrdelníkmi, náušnicami a množstvom ďaších nádherných vecí…

Martina Šedlbauer príde predstaviť a ponúknuť na predaj svoje anjelské obrazy…

ŠUNGIT TIME – šingitové kamenné drte na úpravu “živej vody”, šungitové pyramídy…

BHAKTI SHOP: množstvo duchovných predmetov s ashramu paramahamsa Vishwanandu – duchovné vonné tyčinky, fotky, posvätná geometria, energetické a očistné symboly a predmety ????

No a samozrejme nebude chýbať ponuka PREM AVATAR SHOPU s ethno oblečeniím z Tibetu, Nepáku a Indie, vydymovadlami, tibetskými mísami, EZO, BIO, EKO a HAND MADE tovarom, vonnými tyčinkami, soškami, nálepkami, indickými plachtami, zdravými doplnky, bio potravinami, keramikou, drevorezbárstvom…

a množstvop ďaľšíc a ďaľších zaujímavých prednášok z oblasti vitariánskeho a ajurvédskeho stravovania, starostlivosti o svoje telo, prírodného spôsobu života… Záväznejší program bude k dispozícii najneskôr mesiac pred festivalom ????

O jedlo a občerstvenie sa postará osvedčená zostava Lucka a Tomáša z Čajovne SURYA z Galanty, ktorá opäť obohatí festival chutným čajíkom, kávičkou a ruským kvasom. Nezabudne aj množstvo drobných dekoračných predmetov hand made výroby a Indie ????

Tak isto nás čakajú chutné vegánske a ajurvédske polievočky, ukážky vitariánskej stravy a ďaľších všakovatých zdravých dobrôt všetkých úrovní…

Vstupenky sa kupujú priamo na mieste. Celodenný vstup stojí 7,- €, dvojdenný 10,-. Deti v sprievode rodičov GRATIS, dôchodcovia 3,50 a 5,- €.

Ponuka pre predajcov a vystavovateľov ešte otvorená. (aj keď už pomaličky aj nie ???? )

Čo všetko sa dá kúpiť na festivale PREM AVATAR FEST? Netradičné ETHNO hudobné nástroje z rôznych kútov sveta, zvonkohry, tibetské misy, vonné tyčinky, vydymovadlá, očistné – harmonizujúce – čakrové – energizujúce a magické sviečky, rôzne druhy za studena lisovaných olejov, esenciálne oleje, anjelské obrazy, ručne maľované mandaly, ušné sviečky, panenský olivový olej z Kréty, domácu špaldovú múku, rôzne kvalitné čaje, bylinky, tinktúry, domáce mastičky, drevené výrobky, austrálske kvetové esencie, harmonizujúce a ručne vyrábané šperky, náramky, náušnice, prívesky, minerály, kryštály, polodrahokamy a výrobky z nich, šungity na úpravu vody, domáce včelie produkty, potravinové zdravé BIO výživové doplnky, očistné, ochranné a harmonizujúce orgonity, prírodnú domácu kozmetiku, domáce mydlá, spirituálnu, relaxačnú a meditačnú hudbu na CD, terapeutické ladičky, ethno zimné oblečenie, duchovnú a ezoterickú literatúru, outdoorové športové oblečenie slovenského výrobcu BENESPORT, OM doplnky – nálepky, prívesky, kľúčenky, nažehľovačky, tričká, indické plachty, sošky, jógové pomôcky a množstvo ďaľšieho drobného tovaru. Kapacita miest sa pomaly uzatvára, v prípade záumu o sortiment rozširujúci predaj nás prosím neváhajte kontaktovať ????

Každý predajca veľmi rád a ochotne poskytne plnohodnotné vysvetlenie a poradenstvo k ponúkaným výrobkom.

Doplňujúci program – hudobné vystúpenia a koncerty, jógové cvičenia a meditácie, bubnovačky, fotenie AURY, výklad kariet, numerológia, lukostreľba, workshopy k enkaustike, maľovaniu mandál, Karpatský Pecúchovia, kurz BABAJI SURYA NAMASKAR v cene vstupného…

Dĺžka podujatia: 740 minút
Rok výroby: 2017
Dátum lokálnej premiéry: 18. november 2017
Dátum svetovej premiéry: 17. november 2017

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.

Zostaň informovaný o našich novinkách

Prihlás sa do nášho newslettra a budeme ti zasielať novinky priamo na e-mail.