Prem Avatar Fest 2017

Galéria

Jarný festival Jógy, ezoteriky, zdravého životného štýlu

Jarný festival jógy, ezoteriky a zdravého životného štýlu

Vstupné jeden deň 6€, dva dni 9€ (Vstup na koncert Mariána a Martina Geišberga v cene nedeľnej alebo dvojdňovej vstupenky), deti do 1,20 m vstup zdarma

Pozývame Vás na 1. ročník jarného festivalu Jógy, ezoteriky, zdravého životného štýlu organizovaný Domom kultúry Sereď a občianskym združením Bhakti Joga Centrum (prevádzkovateľ tohto ethno obchodíku – PREM AVATAR SHOP . 8. a 9. apríla 2017 v Dome Kultúry Sereď – Školská 1, od 10,00 do 18,00 hod. v sobotu a od 10,00 do 16,00 hod. v nedeľu.

Hosť Fredy Ayisi

Prednaska s autogramiadou davno vypredanej knihy: "Co mi povedali v Atlantide" - dnes sa naslo v zabudnutom sklade zazracne 100 ks (znie to ako z lacnej reklamy, ale je to tak :) Prednaska autora spojena s autogramiadov...

Esperanto - jazyk mieru. Prednasa laureat svetovej ceny Esperanta 2012, Peter Baláž.

Workshop - Dive byliny... presunuty v sobotu na 11,00 hod.

V sobotu od 15,15 Bhakti sound - Ujjvala Deniska Urbanova za doprovodu harmonia, bubnov... zaspieva mantry a kirtany. Touto prenadhernou vibraciou previbruje priestor svetlom a laskou... Mozete sa aj pridat. On line program nizsie:

PREM AVATAR FEST 2017

(Jarné prebudenie)

8. - 9. apríla 2017 DK Sereď (Školská 1)

Brány pre verejnosť sa otvárajú 8. aj 9. apríla o 9,30 hod. Festival ponúka množstvo prednášok, prezentácií workshopov, hudobných a kultúrnych vystúpení, jógového cvičenia a pod. Zároveň bude k dipozícii viac ako 60 stolov EKO - ETHNO - EZO - BIO a HAND MADE výrobkov.

K tomu: diagnostika zdravotného stavu, AURA foto, poradenstvo - partnerské, stravovacie, ajurvédske..., liečenie, masáže, výklad kariet, numerológia, tarot, veštenie, zdravá strava, henovanie, tvorivé dielne pre deti, krásna spirituálna hudba - bubnovačka, koncerty, vystúpenia... (neviem či sme to silou náplne trošku aj neprehnali... :)

Z TOP programu soboty vyberáme:

13,30 hod. Joga s Fredym Aiysym - rozprávanie Fredyho Aiysiho na tému "Moja životná cesta"

15,00 hod. Joga s Fredym Aiysym - cvičenie s Fredym

17,00 hod. Bubnovačka session - vystúpenie Mira Randušku - muzikoterapeuta, hudobníka, hráča na ethno hudobných nástrojoch, ktorý naraz zahrá koncert na 40 bubnoch... TOP zážitok

18,00 hod. Koncert liečivých KRYŠTÁLOVÝCH mís - misy vyrobené z himalájskeho kryštálu. Koncert 7 čakrových mís, kde najväčšia má 70 kg. Pre extrémne vibračnú liečivú silu, nie je možné použiť v malých priestoroch a pri ľuďoch s kovovými implantátmi a voperovanými prístrojmi... Mimoriadny liečiaci a harmonizačný účinok.

zo sobotných prednášok: Ajurvéda v dennom živote, Posvätná geometria, Návrat Majstrov, Čo mi povedali v Atlantíde?, Indická Dobromilkina kuchyňa, OM Chanting - liečenie vibráciou OM, Potná chyža ako nástroj transformácie vedomia, ATMA KRIYA YOGA - ako joga duše, Sibírske zdravie, Láska - Zrodenie - Rodičovstvo...

TOP -ky z nedele:

11,00 hod. KALIGRAFICKÁ YOGA - spojenie jogy, Qigongu, Taichi, kaligrafie a meditácie. Mimoriadny zážitok, prístupné pre všetky vekové kategórie, NOVINKA v SR.

13,00 hod. SIMPLY MEDITATION - Simply Meditation je nástroj, ktorý vám pomôže upokojiť myseľ, rozvinúť si vnútornú rovnováhu a prežívať viac lásky vo vašom každodennom živote a vzťahoch. Tieto jednoduché techniky sú skvelé pre začiatočníkov a každého, kto žije v neustálom strese. Môže priniesť pozitívne výsledky už pri 5 - 15 minútach cvičenia denne.

14,00 hod. OM CHANTING - je skupinová technika, ktorá používa transformačnú silu zvuku ÓM na aktiváciu samoliečiaceho potenciálu účastníkov. Táto technika transformuje negativitu na pozitívnu energiu, podporuje Matku Zem a fyzický, emocionálny a duchovný prospech všetkých zúčastnených.

15,00 hod. Marián a Martin Geišbergovci - hudobno - rozprávacie vystúpenie otca a syna Geišbergovcov TOPKA

16,00 hod. OSHOVA MEDITÁCIA

17,00 hod. TÓNY BRÁNY - Hudobníci zo Zaježovej prinášajú liečivé piesne a mantry z rôznych tradícií a kultúr, niektoré prekladajú do rodných jazykov a nejaké aj sami tvoria. Oslavujú v nich život, lásku, prepojenie so Zemou, cestu srdca a súlad s prírodou.

z nedeľných prednášok: Feng shuei a harmonizácia priestoru, Najčastejšie chyby v stravovaní, Ukončovanie karmických vzťahov, Zdravie je súlad tela, ducha a mysle, Zásady ajurvédskeho stravovania, ...

Vstupné na festival: prednášky, cvičenia, hudobné vystúpenia, prezentácie, a bohatý stánkový predaj za cenu 6,- €/deň, alebo 9,-€/na oba dni. Deti ZŠ do 14 rokov gratis, starší študenti 3,- €/deň, al. 5,-€ dva dni. Zvlášť sa platí: diagnostika, masáže, veštenie, individuálne poradenstvo, zdravá teplá strava, občerstvenie a workshop zahraničného prednášateľa - Účinky a použitie našich divokých bylín.

Celý program:

Sobota 8.apríla 2017

Divadelná sála - 13,30 hod. FREDY AIYSI - moja životná cesta. Pútavé rozprávanie vari najznámejšieho slovenkého jogína, vrcholového športovca, tanečníka, jogína, majiteľa jógového štúdiu JOGA VIDIALAYA v Bratislave. Vždy usmiaty a charizmatický Fredy Aiysi určite nezabudne so sebou zobrať aj pár CD-čok, či DVD-éčok s jogou, ktoré na mieste určite popodpisuje :)

o 11,00 hod. sa bude možné zúčastniť interaktívneho workshopu na tému: Účinky a použitie našich divokých bylín, ktorý priamo v prírode blízkej Porondy povedie náš priateľ z Nemecka (BhaktaDas) Zraz k workshopu je pri predaji lístkov pred hlavným vchodom na festival. Preklad z angličtiny zabezpečený. Tento workshop je samostatne spoplatnený mimoriadnou čiastkou 8,- € no z hľadiska prínosu pre ľudí zaujímajúcich sa o naše bylinky, určite stojí za to sa ho zúčastniť. (BhaktaDas dlhodobejšie žije na Slovensku v prírode neďaleko Štiavnických vrchov)

15,15 začne na hlavnom pódiu intuitívny koncert mantier a kirtanu v podaní Bhakti sound - Ujjvaly Denisky Urbanovej a Upendru. Okrem počúvania sa môžete s láskou aj pridať... :)

Sála C

10,00 - 10,45 hod. ČISTOTA - ENERGIA - HARMÓNIA (Siberian Health) Prednáška Včielky Blaženy Pavlíkovej o Sibíri, Sibírskych produktoch a úspešnom životnom štýle spojená s premietaním.

11,00 - 12,00 hod - OM CHANTING - je skupinová technika, ktorá používa transformačnú silu zvuku ÓM na aktiváciu samoliečiaceho potenciálu účastníkov. Táto technika transformuje negativitu na pozitívnu energiu, podporuje Matku Zem a fyzický, emocionálny a duchovný prospech všetkých zúčastnených.

12,00 - 12,45 hod. ATMA KRIYA YOGA - vám pomáha vytvoriť si osobný vzťah s Bohom, privedením vedomého vnímania duše do každej vašej činnosti. Prinesie vám viac lásky, radosti a prepojenia so samotným životom. Milosť šaktipátu vám pomôže spáliť karmu, očistiť telo a myseľ, aby ste mohli napredovať na vašej duchovnej ceste. Prednášku vedie Daniel Krupa Máčovský.

13,00 - 13,45 hod. VIPASSANA - je staroveká budhistická meditácia, založená na pozorovaní jednotlivých častí tela. Údajne ju vymyslel samotný Buddha... Predstaviť nám ju, sprostredkovať jej "ochutnanie" nám príde dlhoročný praktikant tejto účinnej techniky pre ovládanie mysle Gabriel "Manu" zo Šale.

14,00 - 14,45 hod. Láska – Zrodenie – Rodičovstvo - prednáška v sobotu od 14,00 - 15,00 hod s podtémou: Príprava tela a mysle pre prirodzené tehotenstvo, pôrod a rodičovstvo. Prednášku vedie Ujjvala Denisa Urbanová - spievajúca dula, za podpory spriaznenej duše BhaktaDasa (Rakúsko). Prednáška bude pre záujemcov pokračovať workshopom od 15,00 - 17,00 hod., ktorý bude prebiehať vo vedľajšom Bhakti Joga Centre za dobrovoľný príspevok 15,- €. Krátka anotácia k workshopu: Prednáška a workshop sú ukážkou celodenných seminárov a sú určené všetkým ženám a mužom túžiacim po dieťatku, ako aj v očakávaní. Prenesieme pozornosť z vonkajšieho sveta na vnútorný, z mysle do srdca a do centra našej životnej energie. Precítime svoje telo, budeme vnímať napätia a uvoľnenia, pozorovať tendencie tela poukazujúce na zvyky a ovplyvnenia okolím. Muž v tehotenstve - jeho pocity, prežívanie, úloha - otec, priateľ, milenec, "budovateľ nového domova", "záhradník" Žena - jej pocity, prežívanie, úloha - matka, priateľka, milenka, "nový rastúci domov", "dozrievajúci ovocný strom" Pre všetkých, pre ktorých je táto téma akruálna, vrelo doporučujeme. Unikátna príležitosť teraz v Seredi

15,00 hod - JOGA S FREDYM AIYSIM - opäť zavíta precvičiť "hodinku" jogy (všetci vieme že to budú aj dve :) Fredy Aiysi - asi najznámejší slovenký jogín, vrcholový športovec, tanečník, jogín, majiteľ jógového štúdiu JOGA VIDIALAYA v Bratislave. Vždy ussmiaty a charizmatický Fredy Aiysi určite nezabudne zo sebou zobrať aj pár CD-čok, či DVD-éčok s jogou, ktoré na mieste určite popodpisuje :)

17,00 hod. - Bubnovačka session - vystúpenie Mira Randušku - muzikoterapeuta, hudobníka, hráča na ethno hudobných nástrojoch, ktorý naraz zahrá koncert na 40 bubnoch... TOP zážitok - možno presunieme na hlavné pódium veľkej sály.

18,00 hod. Koncert KRYŠTÁĽOVÝCH liečivých mís - jedinečné terapeutické vystúpenie s misami vyrobenými s pravého horského kryštálu ukončí večerný sobotňajší program. Vibrácia tíchto mís dosahuje takú intenzitu, že vyžaduje vačšie priestory pri ich používaní. Na to sa priestor Banketovej sály Domu Kultúry určite hodí... Liečivý koncert spolu s vodnárskymi zvonami a tibetskými misami povedú Haltyr a Alica

Sála A

12,00 - 12,45 hod. Sám sebe masérom, sám sebe doktorom. Prednáša terapeutka Naďa Rásocha o jednoduchých princípoch samoliečenia pomocou zdravých, prírodných terapeutických olejoch DOTTERA.

13,00 - 13,45 hod. Posvätná geometria - Realizátor kurzov maľovania posvätnej geometrie Maroš Mikuláš Fundárek čo to porozpráva o zmysle, vzťahoch v posvätnej geometrii SRI YANTRI, ako univerzálneho, ochranného, očistného a harmonizujúceho symbolu Božskosti. K dispozícii bude aj charitatívna dražba diel žiakov z kurzov maľovania SRI YANTRI.

14,00 - 14,45 Austrálske kvetové esencie - posolstvo od protinožcov, alebo esencie pre nové milénium... Bronislava Greč - Holos

15,00 - 15,45 hod. Andrea Pisková - mentor, kouč terapeut mysle - Naše vžité druhy správania a ich následky

16,00 - 16,45 hod. Peter a Ľubica Weiss - Návrat Majstrov Svetla. Duchovný Majstri a ich prínos pre naše milénium.

17,00 - 17,45 hod. Jarka Šmalová príde predstaviť, ukázať, ponúknuť a čo to porozprávať o telových a ušných sviečkach. Ako sa dá s nimi veľmi jednoducho a rýchlo poliečiť množstvo problémov. V ponuke bude mať aj čakrové sviečky, mydielka, doma štrikované ponožky a zvonkohry.

Sála B

10,00 - 10,45 hod. „Esperanto – jazyk mieru“ Je vám blízky alternatívny životný štýl? Alternatív existuje veľa (v strave, oblečení, názoroch), jedna z nich je ale aj jazyková. V krátkosti sa vám predstaví esperanto – plánový (alternatívny) jazyk na medzinárodnú komunikáciu. Tento jazyk sa učí množstvo ľudí vo viac ako 100 krajinách celého sveta. Esperanto umožňuje bezprostredný kontakt človeka s človekom, funguje ako most medzi kultúrami. Ide o najjednoduchší jazyk na svete, zvládnuteľný aj za 3-6 mesiacov. Zároveň by práve esperanto mohlo v budúcnosti zohrať dôležitú rolu na poli mierových aktivít ako medzinárodný jazyk, ľahko naučiteľný pre každého, zároveň politicky neutrálny. Esperanto môže byť dokonca nápomocné aj pri jazykovej ekológii – na ochranu vymierajúcich, malých jazykov. Peter Baláž je slovenský vydavateľ a esperantista, aktivista, laureát svetového ocenenia"Esperantista roka" za rok 2012. Angažuje sa v medzinárodnom esperantskom hnutí a roznych vzdelávacích projektoch. Peter Baláž vám tento jazyk zo začiatku v skratke predstaví, v druhej časti budete mať možnosť sa z neho rovno veľkú časť aj naučiť.

11,00 - 11,45 hod. Čo mi povedali v Atlantíde? Prednáška autora knihy rovnomenného názvu o poznatkoch z Atlantídy sprostredkovaných návštevou priamo tam... Autor ako filozof, dobrodruh, dlhoročný liečiteľ, spoluprevádzkovateľ poradenského centra VINCENTINA, prispievateľ do časopisu Vitalita, autor viacerých kníh (Filozofia života v hladine alfa...) PhDr.Vincenta Máčovský čo to poodhalí z pozadia týchto návštev, ako aj v prípade záujmu podpíše uvedenú publikáciu. Kniha bude k dispozícii za akciovú cenu 3,90 €.

12,00 - 12,45 hod. ADVAITA LIFE - Ajurvéda v dennom živote. Praktické informácie a rady o využití prastarých princípov harmónie a liečenia v bežnom živote.

13,00 - 14,30 hod. Vztahy jako naše zrcadlo – Prednáška nanajvýš aktuálna, ktorá pomohla už veľa ľuďom doplnená prekrásnym spirituálnym hudobným gitarovým doprovodom (Taran a Radka - ČR)TARAN A RADKA

15,00 hod. Zdravie je súlad tela, ducha a mysle - prednáša terapeutka Iveta Sládečková Szoszová. Bude ju doprevádzať aj liečiteľ, terapeut, masér, bylinkár Victor Herencsár, ktorý praktickými ukážkami priamo predvedie, polieči, poradí záujemcom o jeho služby.

16,00 hod. Liečenie seba samého - Ing. Matula nám odhalí tajomstvo zdravia v sebaliečiacich procesoch. Psychotronik s 30 ročnou praxou okrem diagnostiky a liečenia vyrába jedinečné liečivé preparáty vlastnej výroby.

17,00 hod. DOBROMILKINA zdravá kuchárka - pútavé rozprávanie Zuzky "Dobromilky" o Indickom, Ajurvédskom zdravom varení. Maiteľka čajovne na Myjave, jógového štúdia "Dobromilý ateliér" v Piešťanoch, Indická cestovateľka veľmi vtipným, poučným, no o to naplneným spôsobom čo to poodhalí zo svojej preslávanej veľmi chutnej kuchyne. zároveň bude variť na podujatí zdravú chutnú stravu :)

Nedeľa 9.apríla 2017

Divadelná sála: 15,00 hod. Krížom krážom - vtipné, poučné, prírodné hudobné rozprávanie otca zo synom, herca ND Bratislava Mariána Geišberga a syna Martina zo života o veciach zdravých aj menej zdravých :)

Sála C

10,00 - 10,45 hod. Lucia Ladiva - Potná chyža ako nástroj transformácie vedomia. Osobné skúsenosti s staroslovanskou technológiou nielen pre zvyšovanie imunity...

11,00 - 12,45 hod. KALIGRAFICKÁ YOGA - novinka na Slovensku. Ide o spojenie yogy, Qigongu, Taichi, kaligrafie a meditácie. Holistický (celostný) prístup, fungujúci na úrovni fyzického, no najmä energetického tela. Nádherne uvoľňujúce cvičenie s vedomým prúdením liečivej energie, ktoré si vie poradiť aj s rakovinou, vhodné pre všetky vekové kategórie (aj staršie ročníky:), ľudí s obmedzenou pohyblivosťou, či poúrazové stavy. Sprístupnenie tajomstiev starovekých metód a techník hlbokého liečenia vďaka vyše 400 ročnej rodinnej tradícii Majstra Yanga a vyše 5000 ročnej histórii Qigongu. Hlboké spojenie samých so sebou a prírodou, transformácia na úrovni bunky DNA, zvyšovanie vibrácií, vedomý vzostup. Spustenie samoliečivých procesov, aktivizácia vnútornej sily, uvoľnenie blokovanej energie v čakrách, obnovenie prúdenia energie v meridiánových dráhach, znovunastavenie energetickej a hormonálnej rovnováhy. Predstaviť nám ju prídu Zuzana Mitošinková, Christian Kunz a Rastislav Harant, priamy žiaci Majstra Zhen Hua Yanga obohatia podujatie predstavením KALIGRAFICKEJ YOGY spojeným s cvičením a ukážkou vnútorných bojových umení Yang Mian, z kt. Kaligrafická Yoga vznikla. Za sprievodných tónov hudby so špecifickou frekvenciou na podporenie relaxácie a liečenia. Viac sa môžete dočítať na www.kaligrafickayoga.sk alebo v aprílovej VITALITE :)

13,00 - 13,45 hod. SIMPLY MEDITATION - Simply Meditation je nástroj, ktorý vám pomôže upokojiť myseľ, rozvinúť si vnútornú rovnováhu a prežívať viac lásky vo vašom každodennom živote a vzťahoch. Tieto jednoduché techniky sú skvelé pre začiatočníkov a každého, kto žije v neustálom strese. Môže priniesť pozitívne výsledky už pri 5 - 15 minútach cvičenia denne. Prednáša Avaari Zuzana Hajabačová.

14,00 - 14,30 PROJEKT MANTRA - je bezplatne vedený program, ktorý vám pomôže postupne si vytvoriť jednoduchú, ale mocnú prax každodenného čantovania počas 40 dní. Je ideálny pre začiatočníkov, ktorí potrebujú jednoduchý, ale účinný nástroj na upokojenie mysle, otvorenie srdca a vytvorenie si pozitívneho zvyku každodenného spájania sa s Bohom.

15,00 hod. - Práve začína koncert Mariána Geišberga so synom Martinom, tak uvidíme, či tu ešte niečo má význam dávať... :)

16,15 hod. Oshova meditácia - ďalšiu zo silných foriem Oshovych meditácií nám príde predstaviť Iveta Batyková. Ponoriť sa do silných energií pokoja a mieru si bude vyžadovať nerušenú hodinku času. Tešíme sa :)

Sála B

10,00 - 10,45 hod. Ukončovanie karmických vzťahov - nadviazanie, resp.voľná repríza úspešnej prednášky z nedávneho festivalu Orbis Harmonie z Pezinku - Jána Jasa Bálinta, dlhoročného ezoterika, terapeuta, výrobcu magických sviečok. Janko nám príde porozprávať čo to o karmických väzbách, a veciach medzi nebom a zemou...Lucia Ladiva - Potná chyža ako nástroj transformácie vedomia. Osobné skúsenosti s staroslovanskou technológiou nielen pre zvyšovanie imunity...

11,00 - 12,45 hod. Najčastejšie chyby v stravovaní - Veľa ľudí si myslí, že sa zdravo stravuje. Často krát je to však presne naopak. Aj taká zelenina môže byť škodlivinou, ak nie je pre danú osobu správne pripravená. Ako to teda je so zdravou stravou? Ktoré potraviny naše telo zaťažujú, a ktoré ho naopak dokážu vyživiť? Aké sú najčastejšie stravovacie omyly, ktorých sa ľudia dopúšťajú každý deň? Prednáša Monika Hodasova - Monika je vyhľadávanou odborníčkou na zdravý životný štýl na Slovensku. Pôsobí ako výživová poradkyňa, terapeutka metódy Cesta a ako inštruktorka jógy.

13,00 - 13,45 hod. Aura Soma - farebná terapia. Zrkadlo sebapoznania, cesta osobného rastu a duchovnej transformácie. Prenáša Marián Greč - Holos.

14,00 - 14,45 hod. Feng shuei a harmonizácia života. Lucia Ladiva a jej prednáška o dosahovaní harmónie pomocou starovekých princípov Feng shuei.

15,00 - 16,00 hod. Kultúrny program Mariána Geišberga so synom Martinom v Divadelnej sále - súčasť festivalu, pre návštevníkov festivalu vstup voľný :)

16,00 - 16,45 hod. Prebuďme sa do jari s tým, čo rastie v chotári - Ľubka Balážová - úspešná lektorka kurzov zdravého varenia, majiteľka potravín pre zdravie "Ľubka", konzultantka, výživová poradkyňa čo to porozpráva zo svojich vedomostí o našej prirodzenej strave dostupnej teraz v našich záhradách, v našich chotároch...

17,00 hod. Životná cesta hľadača pravdy - rozprávanie Daniela Krupu Máčovského o životnej ceste úspešného športovca, potom farmára, neskôr bankového riaditeľa, až nakoniec podnikateľa, a komunálneho politika až k objaveniu duchovnej cesty, jeho inšpirácii a zmysle života teraz v zmysle Atma Kriya Yogy - jógy duše.

Sála A

10,00 hod. V čom spočíva naša nevedomosť - rozprávanie o hrách, pasciach a nástrahách našej mysle. Prečo trpíme? Prečo sa niekomu darí a niekomu nedarí? Ako dosiahnuť pokojný a vyrovnaný život? Tieto a mnohé ďaľšie otázky zodpovie vo svojej prednáške mentor, kouč, terapeut mysle - Andrea Pisková

11,00 - 11,45 hod. ADVAITA LIFE - Ajurvéda v dennom živote. Voľné nadviazanie na úspešnú prednášku ohľadom ajurvédskeho stravovania, sebadiagnostiky a prvkov dávnovekej filozofie dosahovania rovnováhy v modernom živote.

12,00 - 13,45 hod. - Vztahy jako naše zrcadlo – Prednáška nanajvýš aktuálna, ktorá pomohla už veľa ľuďom doplnená prekrásnym spirituálnym hudobným gitarovým doprovodom (Taran a Radka - ČR)

14,00 - 15,30 hod. OM CHANTING je skupinová technika, ktorá používa transformačnú silu zvuku ÓM na aktiváciu samoliečiaceho potenciálu účastníkov. Táto technika transformuje negativitu na pozitívnu energiu, podporuje Matku Zem a fyzický, emocionálny a duchovný prospech všetkých zúčastnených.

16,15 hod. Koreniny a zdravé varenie - správne korenie je esenciou všetkého. Ako správne vyladiť, doharmonizovať, vhodne dochutiť zdravé jedlo príde porozprávať Zuzka Dobromilka - skúsená lektorka o zdravom varení s princípmi ajurvédy a indie, čajovníčka, jogínka, cestovateľka a super zabávačka :)

Z ďalších hostí:

AURA FOTO - za malú chvíločku si môžete dať odfotiť a zväčniť svoju auru. navyše možná konzultácia, diagnostika a poradenstvo ohľadom zistených výsledkov.

Deniska Ujjvala Urbanová - okrem skvelej prednášky so skúseností duly o Láske - Partnerstve a Rodičovstve, obohatí toto podujatie svojim nádherným spevom o krásne mantry a kirtan. Budete sa môcť nielen pozerať a počúvať, ale aj pridať :)

Vychytaná masáž Ľuba "Ľubomiera" Harmanovského - moderná metóda príjemnej masáže aj pre hanblivých - masáž cez vrstvu oblečenia bez použitia oleja. Zmierňuje únavu a ukľudňuje, pracuje s energetickým systémom človeka a jej okamžitý pozitívny účinok zaznamená každý... Doporučujeme vyskúšať :)

Marianka Hurtová predstaví svoje tvorivé dielnetvorivé dielne "Rukodielne" zamerané na výrobu čeleniek a maľovanie na tričká. Rukodielní sa väčšinou zúčastňujú deti ale rada privíta aj žienky :)

Gabi Vicenová zo Šale predstaví opäť svoju predajnú výstavu mandál, ktorú pri nedávnej návšteve Šale osobne pokrstil Jaroslav Dušek. Zároveň povedie vorkshop nie len pre deti s možnosťou namaľovať si vlastnú mandalu.

Martina Šedlbauer príde predstaviť a ponúknuť na predaj svoje anjelské obrazy...

Ing. Renáta Renáčová prinesie aj biofotonický skener - Zistite jednoduchým a bezbolestným meraním na biofotonickom skeneri či sa zdravo stravujete a či Vášmu organizmu dodávate dostatok najdôležitejších výživných látok a antioxidantov. Spoznajte výsledok merania už za pár sekúnd...

Liečiteľ, terapeut, masér, bylinkár Victor Herencsár, ktorý praktickými ukážkami priamo predvedie, polieči, poradí záujemcom o jeho služby :)

Taktiež potvrdili účasť aj Peter a Ľubica Weissoví, ktorí prinesú úžasné energetické obrazy, pár výrobkov z ich Eko - Bio priestoru.

Veronika Šibalíková naše podujatie obohatí o ponuku liečivých energetických obrazov.

Ján Jas Bálint so svojimi magickými sviečkami predstaví reprízu veľmi úspešnej prednášky z Pezinského festivalu ORBIS HARMONIAE na tému "Ukončovanie karmických vzťahov."

Ľubka Balážová - dlhoročná prednášateľka a vedúca kurzov zdravej výživy, zdravého varenia a pečenia, poradkyňa v oblasti zdravej výživy, prevádzkovateľka predajne "Ľubka - potraviny pre zdravie" a "Našej čarovne" príde porozprávať čo to s prednáškou "Najedzme sa z nášho chotára" Sľúbila so sebou priniesť aj čo to na ochutnávku z vlastnej kuchyne...

Evka Niepel príde ponúknuť svoje masérske služby s voňavými éterickými olejčekmi a jej sestra prinesie krásne ručne robené darčeky, drobnosti a šperky.

Pani Nagyová podujatie obohatí o krásne kryštáli, minerály, a drahé kamene.

Pani Vitálošová prinesie pár harmonizačných, ochranných a duchovných šperkov...

Jarka Smalova príde predstaviť, ukázať, ponúknuť a čo to porozprávať o telových a ušných sviečkach. Ako sa dá s nimi veľmi jednoducho a rýchlo poliečiť množstvo problémov. V ponuke bude mať aj čakrové sviečky, mydielka, doma štrikované ponožky a zvonkohry.

Katka Hudecová s neodmysliteľnou sovičkou ponúkne najvšakovatejšie množstvo magických sviečok všetkcýh možných farieb, veľkostí, tvarov a účinkov :)

Ľubenka Olosová predstaví svoje orgonitové šperky vlastnej výroby. Orgonity slúžia ako ochranné predmety, harmonizéry, biorezonátory...

Taran a Radka zo Zaježovej Brány poskytnú skvelé partnerské poradenstvo, silné prednášky z oblasti harmónie spolužitia a nádherne zahrajú a zaspievajú zo svôjho repertoáru.

Janka Máčovská okrem super zdravých malinových džemov vlastnej výroby - "Muštáreň za javorom" zaspieva svôj gitarový prenádherne srdce dotýkajúci spev s hlboko sa dotýkajúcimi textami.

Ivonka "Shantalka" Rakovická bude spievať svoje mantry a bhajany s jemnosťou jej vlastnou. Zároveň ponúkne aj CD-čka vlastnej produkcie.

Vlasta Včielka BlaŽena Pavlíková bude ponúkať prírodné býrobky zo Sibíry - zvyšovanie imunity, detoxikácia, protiparazitárna kúra...

Milota Krajčíková prestaví prírodnú orientálnu kozmetiku a Egyptskú hlinku.

Magdalenka Henumi s priateľom budu usilovne henovať všetkých jarných horlivých záujemcov :)

Haltyr a Alica - dlhoročný prispievateľ do časopisu Vitalita príde ukázať KRYŠTÁLOVÉ MISKY a ich neuveriteľne silnú liečivú silu. Prinesie k ponuke aj ŽIVITY - harmonizujúce orgonity na čisto prírodnej báze.

Čajovňa SURYA z Galanty na čele s Luckou a Tomášom opäť obohatí festival chutným čajíkom, kávičkou a ruským kvasom. Nezabudne aj množstvo drobných dekoračných predmetov hand made výroby a Indie :)

Predstavit sa príde aj Anka s tovarom z predajne AMETYST z Hlohovca s krásnymi ezo vecami...

Lucia Neštická zo šperkami, náramkami, náhrdelníkmi, náušnicami a množstvom ďaších nádherných vecí...

ADVAITA LIFE - terapie na princípe Ajurvédy spojené s diagnostikou a liečivými tónmi tibetských mís. Prednáška spojená s možnou konzultáciou a "ochutnávkov" víkendových pobytov, ktoré zresetujú každú ubolenú dušu :)

Pán Ing. Matula - psychotronik s 30 ročnou praxou okrem liečivých preparátov vlastnej výroby prispeje aj prednáškou o "Liečení seba samého..."

Peter Baláž prinesie "pár" kníh z oblasti jogy, ezoteriky, zdravia a esperanta za vynikajpce ceny :)

No a samozrejme nebude chýbať ponuka PREM AVATAR SHOPU s ethno oblečeniím z Tibetu, Nepáku a Indie, vydymovadlami, tibetskými mísami, EZO, BIO, EKO a HAND MADE tovarom, vonnými tyčinkami, soškami, nálepkami, indickými plachtami, zdravými doplnky, bio potravinami, keramikou, drevorezbárstvom...

Festival by mal byť obohatený o "dražbu" obrazov posvätnej geometrie :)

Zmena programu vyhradená. Usporiadateľ neručí a neberie zodpovednosť za predmet a náplň prednášok. Za ich obsah, účinky, dôsledky a správnosť pochopenia je zodpovedný každý prednášajúci. Za predaj v zmyle trhového poriadku je zodpovedný každý predajca samostatne.

Tešíme sa na Vás všetkých. Veľmi pekne ďakujeme a do skorého videnia. Tím organizátorov PREM AVATAR FESTU :)

Dĺžka podujatia: 740 minút
Rok výroby: 2017
Dátum lokálnej premiéry: 8. apríl 2017
Dátum svetovej premiéry: 8. apríl 2017

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.

Zostaň informovaný o našich novinkách

Prihlás sa do nášho newslettra a budeme ti zasielať novinky priamo na e-mail.