Prem Avatar Fest 2016

Prem Avatar Fest 2016

Galéria

Vianočný festival jógy, ezoteriky a zdravého životného štýlu

Vianočný festival jógy, ezoteriky a zdravého životného štýlu

Stánky: Predaj ETHNO zimného oblečenia z Himalájí- pončá , deky, bundy, plachty, svetre , čapice a rukavice jógové potreby, ručne robené šperky, keramika, darčeky, sviečky, prírodná kozmetika, esenciálne oleje, vydymovadlá, vonné tyčinky, Tibetské misy, ETHNO hudobné nástroje, darčeky, čaje , zdravá výživa ...

Prednášky: Jóga-cvičenie , ukážky, úvod do Jógy, Základy Jógy, Jóga v každodennom živote, zdravá výživa Ajurvéda, Mohendžodáro, Permakultúra, Prírodné stavitel'stvo, Prír. semenárčenie , Liečivá sila pyramíd, Čistenie Aury, Karma a náš život, Cesta vnútorného šamana, Tai Chi, Čehi kung , Meditácia a stres, a i.

Ponuka pre predajcov stále otvorená, viac info Mobil: +421 911 424 083, E-mail: riaditeldk@sered.sk.

Vstupné sobota 5€, nedeľa 3€, deti do 1,20 m vstup zdarma

Pozývame Vás na 1. ročník Vianočného festivalu Jógy, ezoteriky, zdravého životného štýlu organizovaný Domom kultúry Sereď a občianskym združením Bhakti Joga Centrum (prevádzkovateľ tohto ethno obchodíku – PREM AVATAR SHOP . 10. a 11.decembra 2016 v Dome Kultúry Sereď – Školská 1, od 10,00 do 18,00 hod. v sobotu a od 10,00 do 16,00 hod. v nedeľu.

Program sa stále vyvíja, dopĺňa, finálnejšiu podobu s presným časovým rozpisom začne mať až ku koncu novembra. Zatiaľ len takto: Prednášky a workshopy:

Predbežný program prednášok a workshopov PREM AVATAR FEST 2016

Sobota 10.12.2016 – Sála A:

10,00 – 10,45 Aura Cleaning – čistenie AURY. Ako sa starať, chrániť si a očisťovať svoje energetické telo

11,00 – 11,45 Posvätná Geometria – význam, účinky (ochrana, energizácia…) a spôsob kreslenia posvätnej Sri Yantry. Prednáška spojená s upútavkou na workshop, kde sa môžete naučiť nakresliť si vlastnú Sri Yantru (Maroš Govinda Das Fundárek)

12,00 – 12,55 OM Chanting – staroveká viac ako 5.000 rokov stará liečebná skupinová technika pochádzajúca od Himalájskych rišiov – svätých mužov, liečenia seba, okolia, Matky prírody posvätnou vibráciou OM (Dušan Upendra Belej)

13,00 – 13,45 Permakultúrna záhradka – ako pestovať zeleninu a ovocie jednoducho, prírodne a zdravo v súlade s prírodou (Zuzka Pastorková)

14,00 – 14,45 Vztahy jako naše zrcadlo – Prednáška nanajvýš aktuálna doplnená prekrásnym spirituálnym hudobným doprovodom (Taran a Radka – ČR)

15,00 – 15,45 Naše vžité druhy správania a ich následky – prednáška od mentora, konzultanta, kouča pri poznaní mysle – jej príčin, následkov, očiste a oslobodení sa od jej vplyvu (Andrea Pisková)

16,00 – 16,45 Význam a použitie za studena lisovaných olejov v žravej výžive – prednáška spojená s ochutnávkou za studena lisovaných olejov (Meandra)

17,00 – 17,45 Atma Kriya Yoga – jóga duše Jógy, ktorej techniky sú považované za najsilenejšie transformačné, očistné, energizačné techniky v dnešnej dobe. Joga vedúca k prebudeniu, k priamej ceste k realizácii. Súčasťou bude aj Meditácia pre Matku Zem. (Daniel Krupa Máčovský)

Sála B:

10,00 – 10,45 Ako sa zbaviť parazitov – prednáška spojená s predstavením produktov Sibírskeho zdravia – prírodných prípravkov so širokospektrálnych záberom proti vnútorným parazitom všetkých druhov (Vlasta Včielka Pavlíková)

11,00 – 11,45 Ako sa liečiť stravou – prednáška spojená s ukážkami intuitívnej diagnostiky o spôsobe, ako sa prirodzene zharmonizovať a vedieť s liečiť stravou. Ako sa zbaviť závislosti na sladkom, prejedaní a pod. (Deniska Jarabkova s manželom)

12,00 – 12,45 Ochranný plášť – cesta k prebudeniu – prednáška o spôsobe a forme, ako v sebe prebudiť vnútorného šamana

13,00 – 13,45 Ticho – jeho význam pri liečení, relaxácii a duchovnej praxi. Prednášať bude skúsený Himalájsky sprievodca Dipa Vasudeva Das

14,00 – 14,45 Karma a jej vplyv na náš život (Ján Jas Bálint)

15,00 – 15,45 Ako žiť v harmónii sám so sebou? prednáška terapeutky Ivety Sládečkovej spojená s Analýza zdravotného stavu magnetickým kvantovým rezonančným analyzátorom (Iveta Sládečková)

16,00 – 16,45 Ako nás mysleľ ovláda a my o tom ani nevieme? (mentor, kouč, terapeut Andrea Pisková)

17,00 – 17,45 Základy Ajurvédskeho varenia – úvod do Ajurvédskeho varenia, základné princípy energií, korenín a vplyv na zdravie (Dobromilka)

Sála C

10,00 – 10,55 OM CHANTING – staroveká duchovná skupinová liečebná technika Himalájskych rišiou pomocou základnej vibrácie OM.

11,00 – 11,45 Úvod do JOGY – JOGA pre začiatočníkov (Marcelka Balošáková)

12,00 – 12,45 Babaji Surya Namaskar – predstavenie kurzu Babajiho pozdravu slnka – súboru techník, s ktorými cvičiaci po pár minútovom cvičení získa zdravotné benefity ako po 45 minútovom cvičení bežných jógových asán. Kurz bude prebiehať v nedeľu od 13 – 17 hod.

13,00 – 14,30 RAMIVANA – CESTA ZVUKOM – známy muzikoterapeuti Rami a Ivana Vás prevedú mystickou cestou liečenia zvukom.

15,00 – 16,45 JOGA S FREDYM AIYSIM – mimoriadny zážitok zažiť na živo možno najznámejšieho Slovenského jogína Fredy Aiysiho.

17,00 – 17,45 Meditácia lásky

NEDEĽA 11.12.2016: SÁLA A

10,00 – 10,45 Liečivá sila Bosnianskyh pyramíd – Pútavé rozprávanie s obrázkami najväčších pyramíd na svete, pyramíd v Bosne.

11,00 – 12,30 Taran a Radka (ČR) – Vztahy jako naše zrcadlo – rozprávanie, ktoré pomohlo už veľa ľuďom

13,00 – 14,00 Oshova dynamická meditácia – Meditácia v pohybe – netradičný spôsob, ktorý v človeku rozhýbe jeho životnú silu (Iveta Batyková)

14,15 – 14,45 Prírodné semenárčenie – ako si dopestovať a starať sa o semienka, z ktorých znovu vyrastie plodná úroda (Zuzka Pastorková)

15,00 – 15,45 Koreniny v zdravom varení – význam korenín ako harmonizačného, aktivačného a liečivého prvku stravy (Dobromilka)

SÁLA B

10,00 – 10,45 Meditácia smiechom – veľmi účinná, jednoduchá meditácia založená na princípe smiechu

11,00 – 11,45 Dottera – Zvyšovanie imunity prírodným spôsobom – prezentácia prírodných liečivých olejov, pri ktorých používaní už domácu lekárničku takmer nepotrebujete (Naďa)

12,00 – 12,45 JOGA v našom súčasnom živote – úvod do jogy ako cesty k jednote moderným spôsobom (Zuzka Pastorková)

13,00 – 13,45 Analýza zdravotného stavu magnetickým kvantovým rezonančným analyzátorom (Iveta Sládečková)

14,00 – 14,45 SIMPLY MEDITATION – predstavenie a ukážka veľmi jednoduchých, no úžasne účinných relaxačných, upokojujúcich techník použiteľných pre každého a všade

15,00 – 15,45 Herbárium – prírodné bylinkárčenie predstavenie celoročného kurzu prírodného bylinkárčenia

16,00 – MEDITÁCIA PRE MATKU ZEM

SÁLA C

10,00 – 10,45 MOHENDŽODÁRO – tantrické jógové liečebné techniky pre večnú mladosť žien – určená výhradne pre ženy <3 (Ivetka Batyková)

11 – 11,45 ATMA KRIYA YOGA – joga duše. Jóga, ktorá Vám pomôže odhaliť Vaše pravé Ja, pomôže nájsť cestu k tomu – KTO SOM?. Pomôže odhaliť a realizovať tajomstvo duše a dosiahnuť stav duchovnej realizácie.

12,00 – 12,45 POWER JOGA – joga tela. Súbor asán – polôh tela, cvičiacich za účelom posilnenia svalov, ohybnosti chrbtice a kĺbov, zvýšenia fyzickej zdatnosti, ohybnosti, redukcia nadváhy, zvýšenia vitlity a celkovej odolnosti organizmu vhodné pre každého.

13,00 – 17,00 BABAJI SURYA NAMASKAR – kurz pozdravu slnka so Shiva Dasom – súbor techník, ktoré sú mimoriadne účinné pre zdravie, rozhýbanie tela, celkového metabolizmu. Úžasne rýchlo nastoľujú jednotu tela, mysle a ducha. Už 10 minútové cvičenie dokáže prinieť človeku účinnosť ako 45 minútové cvičenie bežných jógových asaán. Kurz sa platí samostatne na mieste.

HLAVNÁ SÁLA – predajné stánky. V nedeľu od 14,00 hod. BENEFIČNÝ KIRTAN KONCERT – bližšie info nižšie

• ZMENA PROGRAMU VYHRADENÁ – prosím o porozumenie s možnými zemnami predmetu prednášok a časov. Možná zmena poradia behom dňa a pod. V deň festivalu budú všetky prednášky vyvesené na info tabuli, na vstupoch do jednotlivých sál, na info plagátikoch.

• Program bude sprevádzaný hudobnými vystúpeniami gitarového ezoterického spevu, hangdrumu, Krishna Music, Maha Lakshmi band, workshopmi pre deti a dospelých ohľadom výroby netradičných šperkov, maľovania mandál, ukážkami enkaustiky a bytykovania… Na feste budú aj výstavy energetických obrazov a mandál, tkoré si bude možné okrem pozretia aj zakúpiť, či objednať

• O zdravú, vegánsku stravu v zmysle Ajurvédskych princípov sa bude starať tým krásnych víl okolo Dobromilky. V ponuke budú rôzne druhy čajov, kávy, kvasu a iných tradične netradičných lahôdok

• Vyvrcholením festivalu bude BENEFIČNÝ KIRTAN KONCERT – MAHA LAKSHMI BAND-u z charitatívnym pdoténom vyzbierania príspevku na vybudovanie prvého templu PREM AVATARA PARAMAHAMSU SRI SWAMIHO VISHWANANDU na Slovensku.

• Navyše, čaká na vás množstvo stánkov,kde si môžete zakúpiť netradičné Vianočné darčeky – zimné Ethno oblečenie z Tibetu, Indie a Nepálu /bundy, svetre, mikiny, čapice, šály, deky pončá, plachty, šatky…/ netradičné ETHNO hudobné nástroje, sypané liečivé čaje, umelecké drevorezbárske výrobky, zdravé potravinové doplnky, ručne vyrábanú úžitkovú keramiku, domáce sirupy, mydlá, kryštály, šperky, jógové potreby a pomôcky, ezo drevené a kovové sošky, prírodné semená, živity a orgonity – harmonizéry, spirituálne a harmomnizačné sviečky – s láskou vyrobené na podporu konkrétneho aspektu života (hojnosť, ochrana, harmónia, láska,…), výklad kariet a veštenie, Tabuľa šťastia, NEERA – prírodná detoxikačná a revitalizačná kúra, množstvo kameňov – minerálov a kryštálov, esenciálne oleje, liečivé domáce bylinné tinktúry, produkty Sibírskeho zdravia, netradičné darčeky, tibetské misy, vydymovadlá, potraviny pre zdravie, zdravé potravinové BIO doplnky, ezoterickú duchovnú a BIO zdravú literatúru, doma šité jógové vankúšiky, Bachove terapeutické esencie, za studena lisované oleje, terapeutické oleje DOTTERA, produkty Čínskej medicíny, terapeutické pomôcky, prikrývky a vankúše na dobrý spánok, henovanie, komlet ponuku BHAKTI SHOPU a mnohé iné…

• Pri stánkochbude možné absolvovať výklad kariet, veštenie, uvidieť a zúčastniť sa na projekte tabuľa šťastia, workshopy k výrobe šperkov, maľovaniu mandál… a i. Festival bude doplnený dvoma výstavami duchovných energetických obrazov a mandál, ktoré si bude možné aj zakúpiť. Počas festivalu bude znieť EZO spirituálna hudba skupiny MAHA LAKSHMI BAND, Krishna Music, Ezo gitarový spev Janky Máčovskej, hangdrum a pod. Navyše v nedeľu zaznie BENEFIČNÝ BHAKTI KONCERT, ktorého výťažok bude použitý na výstavbu chrámu Swamiho Vishwanandu pri Leviaciach.

Dĺžka podujatia: 720 minút
Dátum lokálnej premiéry: 10. december 2016
Dátum svetovej premiéry: 10. december 2016

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.

Zostaň informovaný o našich novinkách

Prihlás sa do nášho newslettra a budeme ti zasielať novinky priamo na e-mail.